fredag den 24. november 2017

Socrative - Også en måde at evaluerer på.

I dag er vi blevet præsenteret for forskellige webbaserede feedback-værktøjer..... her er et eksempel på brug af platformen "Socrative"

Hvis du har lyst til at tage min lille test ( 5 spørgsmål ) kan du gå til nedenstående web-adresse.

Testen er åben frem til mandag 27/11 kl. 08.00.

https://b.socrative.com/student/

Derefter skal du gå "Room Name FLEMMING7365"

God fornøjelse :-)


Socrative er en platform, som i anvendelse minder om Kahoot. Med Socrative, kan vi stille eleverne spørgsmål, som de skal svare på via "socrative-platformen". I modsætning til Kahoot, så behøver eleverne ikke at sidde i klasse og se spørgsmålene på tavlen. Det giver eleverne mulighed for at de kan sidde for den selv og fordybe sig i spørgsmålene, eventuelt kan de gøre det hjemme, det kræver kun netadgang. Det er også muligt at afholde et lille vædeløb, hvor hver elev har en figur på tavlen, som rykker frem, hver gang der svares korrekt. Her er der ikke tid på, så eleverne har den tid de skal bruge, til at læse spørgsmål / svar, inden de afgiver deres svar.


Her er et eksempel på, hvordan det kan se ud, når elever svarer på spørgsmål.

Forud for denne video, har jeg lavet et opslag på Faebook, holdets egen gruppe, og opfordret dem til at svare på spørgsmålene.










Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Efter eksamen :-)

Nu er eksamen er vel afsluttet og julen er overstået. Her på næstsidste dag i 2017, vil jeg lige komme med det umiddelbare sidste oplæg på...